Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

M:tel Premijer liga: Utakmica između Borca i Slobode u direktnom TV prijenosu

Preuzmite sliku

Na Gradskom stadionu u Banja Luci, utakmicom između ekipa Borca i Slobode, biti će otvoreno drugo kolo m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine, a gledaoci će ovaj meč moći pratiti u direktnom TV prijenosu.

Tim Gradimira Crnogorca bez poraza je završio pripremni period, a u prvom kolu je odigrao neriješeno protiv Radnika.

Borac nas dočekuje u dobrom raspoloženju. Odradili su dobre pripreme, u prvom kolu su savladali Mladost visokim rezultatom. I mi smo radili dobro. Odigrali smo dobru utakmicu protiv Radnika i u Banja Luku idemo da se borimo. Naša ekipa je mlada, poletna. Igrači su željni igre i dokazivanja”, kazao je šef struke, Gradimir Crnogorac.

Gledaoci će meč drugog kola m:tel Premijer lige između banjalučkog borca i ‘crveno-crnih’ moći pratiti u direktnom TV prijenosu na sljedećim kanalima: Arena Sport 1 (Hrvatska), te Arena Sport (Bosna i Hercegovina, Srbija).

Svoj debi u najjačem rangu bosanskohercegovačkog fudbala dočekao je mladi i talentovani fudbaler, Nail Omerović, koji je u Slobodu došao gradačačke Zvijezde.

“U subotu sam debitovao za Slobodu. Sretan sam zbog toga. Sloboda je klub sa bogatom tradicijom. Nažalost, nismo uzeli tri boda, ali borili smo se i borit ćemo se i dalje. Želim napredovati kroz karijeru i svaku minutu ću koristiti da se dokažem stručnom štabu i da na takav način izborim svoje mjesto.”

Ekipa Borca u prvom kolu sa visokih 6:0 na svom terenu savladala je Mladost DK, te se trenutno nalazi na prvoj poziciji, dok je tuzlanski tim na Tušnju dočekao ekipu Rudara iz Bijeljine, a rezultat na kraju utakmice bio je 1:1, te se sada izabranici Gradimira Crnogorca nalaze na 6. poziciji m:tel Premijer lige. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje