Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Mozzart nudi najveće kvote na svijetu: Bayern 1,32, Galatasaray 1,72, Sporting 1,50!

Preuzmite sliku

Očekuje nas intenzivan, dinamičan i raskošan dan na fudbalskim terenima širom planete, a Mozzart je i ovog puta spremio velika iznenađenja u vidu kvota kakve ne možete naći nigdje na svijetu!

Evo i na kojim utakmicama Mozzart nudi najveće kvote na svijetu…

Werder – Bayern (SUBOTA, 15.30), DVOJKA 1,32

Ono što bi nekad bio derbi Bundeslige, danas je jači trening za Bayern. Bavarci su osvojili titulu u svakom takmičenju u kojem su se našli, osim Kupa Njemačke, pa je za očekivati da će na gostovanju Werderu da nastave teror. To sluti i tradicija, jer ekipa iz Bremena nije uspjela da pobijedi Bayern na 28 prethodnih duela na svim frontovima. Domaćin je tek 12. na tabeli, ali je neporažen na tri protekla susreta. Ipak, Bayern je svjestan da mu RB Lepzig diše za vratom i nema prostora za kiks.

Kayserispor – Galatasaray (SUBOTA, 17.00), DVOJKA 1,72

Galatasaray počinje da gubi dah. Dva susreta bez pobjede učinila su da Bešiktaš pobjegne na pet bodova prednosti i da u finiš prvenstvene trke u Turskoj sve drži u svojim rukama. Lavove danas očekuje gostovanje Kayserispor, koji je popravio formu i slavio na dva minula meča i udaljio se na pet koraka od zone ugroženih. Dakle, situacija za istanbulskog velikana nije baš najsjajnija, međutim, tradicionalno Galata dobro prolazi protiv Kayserispora. Poražena je samo jednom na 11 proteklih dvoboja, a na sedam prethodnih duela slavila je u šest navrata i to mahom ubjedljivo.

Tondela – Sporting (SUBOTA, 21.30), DVOJKA 1,50

Sporting režira jednu od najljepših bajki u evropskom fudbalu ove sezone. Ekipa Rubena Amorima mimo svih prognoza vodi kolo u Portugaliji i nema namjeru da se zaustavi dok ne donese pehar prvaka u svoje odaje prvi put od 2002. Lavovi nemaju poraz u Primeiri, samo dva puta su do sada remizirali i stekli su devet bodova prednosti u odnosu na najbližeg pratioca Bragu. Večeras tim iz Lisabona očekuje veoma neugodno gostovanje Tondeli, koja u ovoj kampanji sve bodove osvaja kod kuće. Ima samo jedan remi na strani i sve poraze, dok je od svog stadiona napravila tvrđavu, koju su uspjeli da osvoje samo Guimarais i Braga. To je veliki izazov za Sporting i dodatni motiv.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svijetu.

(Sponzorisani tekst, 18+)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,