Utorak, 23. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: U grupi sa BiH najveća kvota na Francusku 1,32… Hrvatska 1,85, Crna Gora 1,95!

Preuzmite sliku

PROMO PONUDA: Registruj se na www.mozzartbet.ba i osvoji bonus u iznosu od 10 KM za besplatno klađenje. Sve što je potrebno jeste da u formi za registraciju, u posljednjem polju “promo kod” upišeš REPREZENTACIJA 10. Ponuda važi tokom 24. 3. 2021. Dodjela se vrši 25. 3. 2021. do 16 č.

Poklon koeficijenti u punom sjaju.

Kladionica Mozzart iz bogate ponude je ove srijede izvadila tri zanimljiva meča koja se igraju u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru, a bukmejkeri garantuju da će baš ta tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svijetu.

Francuska, Hrvatska i Crna Gora su favoriti u svojim duelima, a vama preostaje da uživate i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu…

* Pored toga, Mozzart asistenti dolaze na vaš prag radi isplate dobitaka, a brojeve telefona na koje ih možete pozvati pronađite OVDJE.

FRANCUSKA – UKRAJINA (SRIJEDA, 20.45), KEC 1,32

Prije šest mjeseci Francuska i Ukrajina su se sukobile u prijateljskom susretu, koji je bio sve samo ne prijateljski. Trikolori su ponizili Ukrajince sa čak 7:1, pa je jasno da su favoriti i na startu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Selekcija Didijea Dešana doživjela je jedan poraz na prethodnih 15 mečeva i u dobrom je ritmu, za razliku od rivala. Momci Andreja Ševčenka nisu se dobro proveli u A diviziji Lige nacija, a posmatrajući sve duele poraženi su na šest od sedm prethodnuh mečeva. Francuska i Ukrajina sastajale su ukupno 10 puta, a Ukrajinci su slavili samo jednom i to sad već davne 2013.

* Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice

od 100% za sve novoregistrovane igrače.

Informišite se o detajima OVDJE.

SLOVENIJA – HRVATSKA (SRIJEDA, 20.45), DVOJKA 1,85

Poslije četvoromjesečne pauze Slovenija i Hrvatska se vraćaju u akciju. I to međusobnim dvobojem u sklopu prvog kola Grupe H kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Aktuelni vicešampion svijeta doživio je tri poraza na četiri protekla susreta, ali to i ne mora da bude bitan reper, jer slijedi novi početak, koji redovno određuje smijer i kurs, kao i atmosferu pred preostala dva susreta u ovom reprezentativnom “prozoru”. Slovenci nisu najveći izazov Vatrenima u grupu, ali se radi o selekciji koja umije da bude tvrd orah kada igra kod kuće. Ipak, u dosadašnjih osam susreta Slovenija nikada nije pobijedila Hrvatsku, dok su Vatreni upisali pet trijumfa.

LATVIJA – CRNA GORA (SRIJEDA, 20.45), DVOJKA 1,95

Latvija i Crna Gora tražiće put prema Svjetskom prvenstvu kroz Grupu G. I moraće nadljudski da se namuče da bi ga pronašle, jer im na putu stoje reprezentacije poput Holandije, Turske i Norveške. Drugim riječima, Letonija nema gotovo nikakve šanse, dok Crna Gora nešto bolje stoji po tom pitanju, mada joj mnogo toga zavisi upravo od ovog prvog duela. Hrabri sokolovi su kvalitetniji od rivala sa sjevera Evrope, ali to moraju da potvrde.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svijetu.

(Sponzorisani tekst, 18+)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje