Utorak, 23. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Portugal 1,27, SAD 1,70

Preuzmite sliku

Nigdje nećete moći da nađete veće

U iščekivanju smo početka Evropskog prvenstva i Kopa Amerike, pa je ponuda za srijedu siromašna. Ipak, bukmejkeri Mozzarta su i za danas izdvojili dvije kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svijetu.

Provjerite, stvarno je tako…

PORTUGAL – IZRAEL (SRIJEDA, 20.45), KEC 1,27

Šampion Starog kontinenta imaće večeras u Lisabonu na stadionu Sportinga, Žoze Alvalade, posljednju provjeru pred start Evropskog prvenstva. Očekuje se da selektor Portugalaca Fernando Santos promiješa karte, da neke od nosilaca igre sačuva za start šampionata. Kristijano Ronaldo i drugovi su odigrali samo jedan pripremni meč pred start prvenstva i to prije šest dana kada je u komšijskom derbiju protiv Španije u Madridu bilo bez golova. Portugal je bez poraza na pet posljednjih utakmica. Izrael je prošle nedjelje pobijedio Crnu Goru u Podgorici sa 3:1 u prijateljskom meču. Ove dvije selekcije su prije osam godina posljednji put odmjerili snage u kvalifikacijama za Mundijal u Brazilu 2014. godine. U Lisabonu je bilo bez pobjednika – 1:1, a jedini gol za Portugal djelo je Kristijana Ronalda, strijelca 103 gola u dresu reprezentacije.

Mozzart za svaki gol na Evropskom prvenstvu donira 100 KM u humanitarne svrhe. Navijaj za golove!

SAD – KOSTARIKA (ČETVRTAK, 01.00), KEC 1,70

Amerikanci su prošle nedjelje osvojili premijerno izdanje Konkakaf Lige nacija poslije dramatičnog meča protv Meksika u finalu i pobjede sa 3:2 poslije produžetaka. Nova provjera za Jenkije pred nastavak kvalifikacija za Mundijal u Kataru je duel sa Kostarikom u Sendiju. Kostarikanci su bili četvrti u Ligi nacija. Poraženi su od Meksika u polufinalu i Hondurasa u meču za treće mjesto. Oba puta su poklekli u penal-seriji. Kada igraju ove dvije reprezentacije ne dolazi veliki broj golova. Na četiri prethodna meča bio je tip 0-2. Amerikanci su pobijedili nardnog protivnika na dvije posljednje utakmice. U prethodnom odmjeravanju snaga ovih reprezentacija prošle godine slavile su Sjedinjene Američke Države sa 1:0 golom Laneza s bijele tačke.

Tokom Evropskog prvenstva osvoji iPhone 11

svakog dana za tiket s najvećom kvotom

i jednom promašenim parom.

Naplati najveći promašaj.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za on-line klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje