Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Manchester United 2,60, Sevilla 1,60, Ajax 1,27!

Preuzmite sliku

Savršen dan za fudbalske fanatike. Ove subote imamo veliki broj zanimljivih utakmica i otuda su bukmejkeri Mozzarta bili na slatkoj muci prilikom izbora.

Za danas su bili široke ruke kada su u pitanju tri para u Premijer ligi, Primeri i Erediviziji, odnosno dvojke na Manchester Unitedi Ajax odnosno jedinicu na Sevillu.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu

TOTTENHAM – MANCHESTER UNITED (SUBOTA, 18.30), DVOJKA 2,60

Pjevci i Crveni đavoli u klinču za prekretnicu. Derbi kola Premijer lige između Tottenhama i Manchester Uniteda ujedno je prva u nizu “biti ili ne biti” utakmica za Ole Gunnar Solskjær. Norvežanin je na izlaznim vratima kluba poslije visokog poraza od Liverpoola, i teško da će dočekati jutro na klupi ako danas ne osvoji tri boda. S druge strane, Pjevci su za bod uspješniji od rivala, a trener Nuno Espirito Santo je smanjio pritisak na sebe pobjedom nad Burney-em u Liga kupu. United je osvojio samo bod na četiri protekla ligaška duela, a posljednjih godina dobro prolazi protiv londonskog tima. Ipak, prošle sezone Pjevci su deklasirali Đavole na Old Trafordu sa čak 6:1, a osvetili su im se u aprilu pobjedom 3:1.

————————————–

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

————————————–

SEVILLA – OSASUNA (SUBOTA, 16.15), KEC 1,60

Djeluje da je Sevilla spremna da se ozbiljnije “pobije” za titulu prvaka. Sastav Julena Lopeteguija dobro gura u Ligi šampiona, gdje je sa tri remija u dobroj situaciji da se plasira dalje, dok je u šampionatu klub poslije deset kola trećeplasiran sa 21 bodom. Poslije pobjede nad Levanteom (5:3), Sevilla je remizirala na gostovanju Mallorci (1:1), a danas mu u goste dolazi Osasuna. Ako se prošle sezone ekipa iz Pamplone zaustavila na 11. poziciji, onda je u novoj kampanji ekipa krenula snažno i danas je pretendent za mesto u evropskoj zoni. Poslije tri uzastopne pobjede nad Mallorcom (3:2), Rajo Vallecanom (1:0) i Vilkarealom (2:1), Osasuna je dva puta remizirala – sa Granadom (1:1) i Real Madridom (0:0).

HERACLES – AJAX (SUBOTA, 18.45), DVOJKA 1,27

Gotovo nemoguća misija je pred Heraclesom. Domaćin je na 13. mestu Eredivizije, daleko od borbe za evropske kupove i samo bod iznad crvene zone. Inače, devet od ukupno deset bodova osvojio je na domaćem terenu, mada to ništa ne znači kada mu u goste stiže Ajaks. Lider holandskog šampionata zasluženo vodi na tabeli, pošto je ove sezone pretrpeo samo jedan poraz, kada se nije izborio sa Utrehtom kod kuće. Treba odati priznanje čvrstoj odbrambenoj liniji, jer je ekipa iz Amsterdama primila samo dva gola, postigavši ​​37 golova.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,