Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Engleska 2,70, Švedska 2,60!

Preuzmite sliku

Nigdje nećete moći da nađete veće…

Osmina finala Evropskog prvenstva se privodi kraju, a bookmakeri Mozzarta su i za danas izdvojili dvije kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svijetu. U pitanju su jedinice na Englesku protiv Njemačke, odnosno Švedsku protiv Ukrajine.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

Tokom Evropskog prvenstva osvoji iPhone 11 svakog dana za tiket s najvećom kvotom i jednom promašenim parom.

Naplati najveći promašaj.

Engleska – Njemačka (utorak, 18.00), kec 2,70

Prava poslastica, možda i najzanimljivija utakmica osmine finala Evropskog prvenstva. Ne samo zbog kvaliteta Engleske i Njemačke, već i zbog istorijskog rivalstva dvije nacije. Posljednji put Gordi albion i Panceri međusobno su igrali u prijateljskoj utakmici prije manje od četiri godine, i završena je 0:0. Prije toga Njemci su upisali dvije pobjede od po 1:0, a Englezi jednu 3:2. U posljednjoj zvaničnoj utakmici Njemačka je na Svjetskom prvenstvu 2010. slavila 4:1. Do nokaut runde Eura Gordi albion je stigao kao lider Grupe D, gdje je pobijedio Češku i Hrvatsku i remizirao sa Škotskom, dok su Panceri završili kao drugoplasirani u “grupi smrti” pošto su savladali Portugal, igrali neriješeno sa Mađarskom i izgubili od Francuske.

Mozzart za svaki gol na Evropskom prvenstvu donira

100 KM u humanitarne svrhe.

Navijaj za golove.

Švedska – Ukrajinca (utorak, 21.00), kec 2,60

Ako je duel Engleske i Njemačke derbi osmine finala Eura, okršaj Švedske i Ukrajine je sušta suprotnost. Bez sumnje najneatraktivniji meč nokaut faze kontinentalne smotre najboljih. Šveđani su se pokazali kao čvrsta i kompaktna reprezentacija koja bi mogla da dogura daleko. Igrali su plavo-žuti i četvrtfinale prošlog Svjetskog prvenstva, dok Ukrajina ima dobru i talentovanu generaciju, ali je utisak da ne može predaleko. Na zvaničnim mečevima dvije selekcije su igrale samo jednom, još 2012. kada je Andrej Ševčenko postigao dva gola za Ukrajinu, a Zlatan Ibrahimović jedan za Skandinavce. Ševčenko danas vodi Ukrajince kao selektor, i do osmine finala njegova selekcija je stigla sa trećeg mjesta iz Grupe C, pošto je poslije poraza od Holandije i Austrije pobijedila Makedoniju. Sa druge strane, Švedska je završila kao pobjednik Grupe E, ispred Španije sa kojom je remizirala i Slovačke i Poljske, koje je savladala.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje