Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Atalanta 1,75, Marseille 1,60, Galatasaray 1,60!

Preuzmite sliku

Za kraj nedjelje bukmejkeri Mozzarta su bili široke ruke kada su u pitanju tri para.

Spremili su posebno iznenađenje za mečeve u okviru Serije A, Lige 1 i turske Superlige. To se odnosi na dvojku na Atalantu, odnosno jedinice na Marseille i Galatasaray.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

Empoli – Atalanta (Nedjelja, 15.00), Dvojka 1,75

Empoli na momente pokaže da može bolje, ali nema stabilnost u igri, pa za sada 10. mjesto u Seriji A nije tako loš rezultat. Tim zaostaje tri boda za zonom evropskih takmičenja, i pokušaće da minus nadoknade danas protiv Atalante. Empoli je imao niz od dvije pobjede, da bi poslije toga bio poražen od Rome na Olimpiku. Ekipa iz Bergama dobro izgleda u Ligi šampiona, ali u domaćem prvenstvu nije tako ubjedljiva. Atalanta pokušava da se vrati na svoj nivo. Do sada je klub na osmoj poziciji, dva boda daleko od mjesta koja vode u Ligu Evrope. U prethodnom kolu Boginja provincije je poražena kod kuće od Milana u pravom fudbalskom trileru sa 3:2. U gostima ove sezone nijednom nije poražena i učiniće sve da tako ostane.

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih?

Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedjelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

Marseille – Lorient (Nedjelja, 20.45), Kec 1,60

Marseille je odlično krenuo i onda stao. U Ligi Evrope je u dva kola ostvario dva remija sa Lokomotivom i Galatasarayem, a u Ligi 1 poslije osam odigranih mečeva zauzima šestu poziciju. Olimpik je zabilježio četiri pobjede, dva remija i naposlijetku dva poraza u prethodna dva kola. Lans i Lil su bili nepremostiva prepreka pa će Marseille večeras pokušati da preokrene situaciju u duelu sa Laurientom, koji je prijatno iznenađenje. Ovaj tim je uspeo da savlada Monaco i Lille i poslije devet rundi tekućeg šampionata zabilježio je tri pobjede i pet neriješenih ishoda.

Galatasaray – Konya (NEDJELJA, 15.00), KEC 1,60

Istanbulski Lavovi ove sezone još nisu ušli u pravu formu, pošto su pobijedili u samo pola ligaških mečeva. Istina, slavili su na minula dva sudara. Galatasaraj je, kao i obično, dobar u fazi završnice, ali samo jednom je u dosadašnjih osam prvenstvenih duela sačuvao mrežu i to u prvom kolu. Danas Galata dočekuje Konju, koja je neporažena u dosadašnjem toku kampanje, ostvarivši tri pobjede i pet remija, od čega je na minula četiri duela igrala X. Gosti definitivno imaju kvalitet da se takmiče, ali tradicionalno ne uspijevaju u gostima Galati. Samo četiri remija su izvukli iz 22 gostovanja Galatasaraju.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,