Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Modrić nakon Maroka žali samo za jednim: Sve što smo govorili se pokazalo

Preuzmite sliku

Nogometaši Hrvatske s miroljubivih 0:0 protiv Maroka otvorili su Svjetsko prvenstvo u Kataru. Vatreni su odigrali čvrstu, nervoznu utakmicu bez izglednijih prilika s obje strane. Čini se kako je ova podjela bodova nekako najrealniji rezultat. Pred medijima se pojavio Modrić nakon Maroka. Inače, izabran je za igrača utakmice.

“Bila je teška utakmica, pogotovo prvih pola sata dok smo se privikavali nas uvjete. Poslije smo bili bolja momčad, imali smo neke šanse da zabijemo golove. Kako turnir bude odmicao, mislim da ćemo biti bolji. Nadam se da ćemo u idućoj utakmici ostvariti pobjedu i ostvariti prvi cilj – proći skupinu.

Sve što smo govorili, to se pokazalo. Čvrsta su momčad, ne smiješ im ostaviti prostora. Nismo im dali da se razmašu, stajali smo dobro defenzivno, nisu imali šansi. Jedino nam je nedostajao gol, tada bi se Maroko morao otvoriti, pa bi nam bilo lakše”, rekao je Modrić.

Dodao je da oni nisu došli u Katar samo da nastupe.

“Ambicije su nam velike, ali treba ići korak po korak. I u Rusiji smo pričali da je prvi cilj proći skupinu. Ako to napravimo, možemo puno napraviti. Ciljevi su puno veći, nije to da samo prođemo skupinu. Ali to je prvi cilj“, istakao je Modrić.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,