Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Mladen Žižović: Sutra nam je najvažnija utakmica u sezoni

Preuzmite sliku

Crveno – crni sutra na Gradskom stadionu Tušanj igraju jednu od značajnijih utakmica ove sezone. U 27. kolu M-Tel Premijer lige BiH na domaćem travnjaku će ugostiti ekipu Mladosti DK.

“Sutra nam je veoma bitna utakmica, tačnije najvažnija je u ovoj sezoni. Protivnička ekipa je u dobrom ritmu, mladi su, energični i predvođeni iskusnim Dedićem. Pokušat ćemo zaustaviti njihove najbolje igrače i doći do ključne pobjede u sezoni. Ekipa se dobro pripremila i nadam se da će nam se to isplatiti“, poručio je Mladen Žižović, šef stručnog štaba Crveno – crnih, te dodao:

“Mi danas imamo sedam kola do kraja lige i sve držimo u svojim nogama. Potrudit ćemo se da svojim angažmanom dođemo do bitnih bodova“.

Sličnog optimističnog stava je i naš prvotimac Fedor Predragović.

“Očekuje nas teška i zahtjevna utakmica, igramo na našem terenu i mislim da uz pravi pristup i maksimalnu angažovanost možemo doći do pobjede”, objasnio je naš veznjak.

Utakmica FK Sloboda – FK Mladost DK igra se sutra (subota, 24. april) na Gradskom stadionu Tušanj sa početkom od 15:00 sati.

Glavni sudija meča je Miloš Gigović (Gradiška), a njegovi asistenti će biti Nebojša Žugić (Banjaluka) i Marko Zelenika (Mostar). Četvrti arbitar je Mateo Musa (Čitluk), a delegat Berin Pilav (Sarajevo).

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje