Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Mladen Žižović nakon remija na Tušnju: Kada se sve sabere, bolja smo ekipa od Željezničara

Preuzmite sliku

Trener Slobode prokomentarisao današnju utakmicu

Fudbaleri Slobode remizirali su u sklopu 18. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na svom terenu protiv Željezničara, a konačan rezultat ovog meča glasio je 1:1.

Nakon utakmice za Moja TV izjavu je dao Mladen Žižović, trener domaće ekipe, koji je kazao kada se sve sabare, da je njegova ekipa bolja od tima sa Grbavice.

Vezano | Sloboda i Željezničar po izuzetno teškom terenu odigrali susret bez pobjednika

– Dva prekida, dva gola, puno ističu teren, ali mislim da je prvo poluvrijeme bilo u jeku naših napada. Mislim da smo u drugom dijelu gledali utakmicu u jednom smjeru, Željo se odlučio za odbranu, nismo imali snage i kvaliteta da to realizujemo. Bili smo dominantni, možda smo i fizički spremniji, igrali smo na lošem i dobrom terenu protiv Želje, kad sve saberem, mislim da smo bolja ekipa od Želje, rekao je Žižović i dodao:

– Dva igrača koja imaju žute kartone, ja sam također dobio treći. Mi svaku utakmicu idemo da igramo, vidite kako ovi momci izgaraju, igraju do posljednje minute, momci su fantastični tako da ćemo se boriti za svaki bod, sve smo zaslužili, a možda nam nedostaje još neki koji smo ispustili. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje