Srijeda, 17. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Mlade reprezentacije BiH i Srbije stigle u Tuzlu, održana press konferencija

reprezentacije-hotel-tuzla2
Preuzmite sliku

Danas oko 13 sati u Hotel Tuzla, pristigle su mlade reprezentacije BiH i Srbije.  

reprezentacije-hotel-tuzla2

Nakon što su se mladići BiH i Srbije smjestili u Hotel Tuzla, održana je i konferencija za novinare na kojoj su selektori obje reprezentacije najavili ozbiljan pristup utakmici, koja će im biti ujedno i posljednja provjera pred sami početak kvalifikacija.

– Mlada reprezentacija BiH je posljednji poraz doživjela upravo protiv Srbije prije 15-16 mjeseci u Beogradu i ovo će biti prilika da im se revanširamo, ali i uigramo. rekao je selektor Vlado Jagodić koji će danas sa našim mladim reprezentativcima održati trening na stadionu u Mramoru od 17 sati.

Utakmica se igra sutra (utorak) sa početkom u 17:30 sati, na stadionu “Tušanj” a ulaznice možete kupiti po cijeni od 5 KM u centru grada u CD Shopu Mido, kafiću “Velika djeca”, prostorijama Kantonalnog saveza… U prodaju je pušteno 4.000 ulaznica i ovo je prilika da vidimo na djelu jednu odličnu generaciju mladića koje je selektirao Vlado Jagodić i koji će vrlo brzo biti u konkurenciji za A tim.

Mlada nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine će prvua kvalifikacionu utakmicu sa Albanijom 11 juna odigrati. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: