Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Mirnes Selamović ide na posudbu u Radnički iz Lukavca

Preuzmite sliku

Umjesto dresa Slobode u proljetnom dijelu sezone talentovani fudbaler Mirnes Selamović najmanje narednih šest mjeseci nosit će dres ekipe Radničkog iz Lukavca.

  • mirnes-selamovic-kapiten
  • “Mićo” omiljen među saigračima

    Nakon što je stručni štab FK Sloboda na čelu sa Husrefom Musemićem odlučio da neće računati na usluge Selamovića u borbi za očuvanje premijerligaškog statusa, Mirnes Selamović ide na posudbu u FK Radnički Lukavac.

    Naime, klub sa Tušnja neće raskidati ugovor sa Selamovićem pa će on tako i dalje ostati fudbaler Slobode na privremenom radu u Lukavcu.

    Iskreno, nisam očekivao da ću pred nastavak sezone biti višak. Očekivao sam pravu priliku, prostor za dokazivanje i napredak. Ipak, nema očajavanja, u Radnički idem da igram, da se dokažem i da pružam što bolje partije u narednom periodu. Slobodi želim opstanak u društvu najboljih i ovom prilikom bi se zahvalio svim navijačima koji su me protekli period podržavali i koji nisu krili razočarenje zbog toga što ih moram privremeno napustiti” – za Tuzlanski.ba rekao je među navijačima omiljeni “Mićo”.

    Jedan od ključnih golova za ulazak Slobode u Premijer logu postigao je upravo Mirnes Selamović protiv ekipe Igmana na Tušnju. (Tuzlanski.ba)

    Gol Selamovića na 2:30 min

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje