Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Miralem Pjanić: Meša Baždarević bi trebao ostati selektor!

Preuzmite sliku

U petak 17.novembra gledamo jubilarno 200.izdanje emisije INTERVIEW20 koje je urednica Sanela Prašović Gadžo snimala tri dana u Torinu.

Gost emisije je bosanskohercegovački reprezentativac i igrač FC Juventus Miralem Pjanić.

Uprava Juventusa ekipi emisije Interview20 omogućila je ekskluzivne snimke stadiona ovog slavnog kluba kao i prostorija u koje nikada kamera nije ušla.

Miralem Pjanić i Sanela Prašović Gadžo razgovarali su na VIP tribini stadiona Juventusa, gledatelji će vidjeti i svlačionicu u kojoj se igrači pripremaju za izlazak na teren, a posebna poslasticaza ljubitelje fudbala i navijače Juventusa biti će i muzej ovog kluba u koji smo takodjer zabilježili našim kamerama.

Miralem Pjanić u emisiji Interview20 otkriva koga želi vidjeti na poziciji selektora BIH, zašto se nismo plasirali na Svjetsko prvenstvo u Rusiji, ko je kriv…

Pjanić otkriva i kako mu je u Juventusu, da li razmišlja o ponudama nekih drugih klubova, što danas želi.

Nakon jedne veće i potom i jedne manje povrede, Miralem Pjanić je urednici Saneli Prašović Gadžo otkrio i da li će biti spreman za utakmicu koju Juventus 24.novembra igra protiv Barcelone, te koliko njegovom klubu znači takmičenje u Ligi prvaka.

Upitan da li prati igru Edina Džeke u Romi, Pjanić je odgovorio da potvrdno.

U ovoj jubilarnoj 200.emisiji otkrivamo vam i šta slavni fudbaleri rade kada nisu na terenu, gdje izlaze i kako provode slobodno vrijeme.

Pjanić je govorio i o sinu Edinu koji već sada pokazuje sklonost da bude golman.

Interview20 donosi i razgovor o tome kako našeg reprezentativca hvale najbolji svjetski fudbalski stručnjaci i šta to osobno znači Miralemu Pjaniću.

Obavezno budite uz Interview20 u petak 17.novembra da zajedno proslavimo jubilej 200.emitovanja emisije Interview20, a sada pogledajte najavni TRAILER i kako je Miralem Pjanić objasnio zašto Meša Baždarević treba ostati selektor.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje