Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Messi stopirao transfer na relaciji Milan-Barcelona

Preuzmite sliku

Kako izvještava španjolski nogometni portal Diario Gol, na Camp Nou već traju pripreme za iduću sezonu. Barceloni ostaje osvojiti kup i krenuti u „rebuliding“. Španjolski novinari tvrde kako je Lionel Messi održao sastanak s nekim od svojih najbližih suradnika i dijelom uprave na kojem se govorilo o planu rekonstrukcije kluba za iduću sezonu.

Naravno, glavna tema na stolu bilo je pitanje dovođenja pojačanja. Messi je zasićen, tvrde španjolski novinari, igranjem uloge „heroja“ koji stvari spašava u posljednji tren, već želi prvo ime super-ekipi.

Stoga je Messi upozorio upravu da budu veoma oprezna kod dovođenja novih igrača, odnosno da ne dovedi pojačanja reda radi. Drugim riječima, Messi vjeruje kako su klubu s Camp Noua potrebna su prava i dugoročna rješenja na nekoliko pozicija.

Nagađa se kako je upravo iz tih razloga Messi već stopirao „povratnički“ transfer Gerrarda Deulofeua, Evertonovog krila koji je trenutno na posudbi u Milanu. Navnodno, Jedini cilj u pokušaju vraćanja Španjolca na Camp Nou zapravo je bila zarada, prema principu „kupi jeftino, prodaj skupo.“

Messi je postavio svoje uvjete: ozbiljna rješenja u sredini i na poziciji desnog beka, kao i dovođenje vrhunskog napadača. A španjolski novinari tvrde kako je Messi vodstvu poručio da to mora biti Antoine Griezmann – Francuz će na ljeto prema svemu sudeći napustiti Atletico, a interes Reala i Manchester Uniteda za njegove usluge u posljednje vrijeme navodno se „ohladio“.

U svakom slučaju, bit će zanimljivo pratiti razvoj ove situacije.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,