Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Mehmedagić produžio saradnju sa Slobodom: Tuzla je moj drugi dom, radujem se novoj sezoni na Tušnju

Preuzmite sliku

Prema mnogima najbolji  stoper BHT Premijer lige  Haris Mehmedagić produžio je saradnju sa FK Sloboda Tuzla te će se popularni Hare na Stadionu Tušanj zadržati i u narednoj sezoni, potvrđeno je iz Uprave kluba.

Nakon sezone 2016./2017. vođeno je dosta spekulacija o odlasku Mehmedagića iz Slobode, ali nakon pregovora postignut je dogovor o saradnji  na obostrano zadovoljsto tako da će Mehmedagić  nositi crveno-crni  dres i u narednoj sezoni.

– Da, postigao sam usmeni dogovor sa upravom kluba, isti ćemo i potpisati po dolasku u Tuzlu. Vrijeme provedeno u Tuzli u proteklom periodu je zaista bilo divno, u gradu soli sam stekao mnogo prijatelja. Pred nama su pripreme i još jedna naporna sezona, tu sam da pomognem svojim zalaganjem na terenu da ostvarimo što bolji plasman, za Tuzlanski.ba istakao je Mehmedagić, koji je u međuvremenu imao nekoliko ponuda, a ujedno čekao i inostrani angažman, ipak Mehmedagić se odlučio vratiti u crveno-crni dres.

Ugovor koji  potpisuju  FK Sloboda i Mehmedagić  dokaz je da  Uprava kluba stvara tim koji će za stogodišnjicu kluba napasti titulu Premijer lige. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje