Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Martinez je potezom u Kataru zgrozio javnost: Pojavio se sličan snimak slavlja sa Copa Americe

Preuzmite sliku

Podsjetimo, on je nagradu za najboljeg golmana Mundijala stavio na međunožje i još se okrenuo navijačima.

Reprezentativac Argentine i čuvar mreže Aston Vile Emiliano Martinez proglašen je najboljim golmanom Svjetskog prvenstva u Kataru gdje je došao i do trofeja svjetskog prvaka.

Martinez je imao odlično prvenstvo, imao je nekoliko ključnih intervencija, ali je potezom na dodjeli pojedinačnih priznanja privukao pažnju nesvakidašnjom proslavom koja je zgrozila javnost.

Naime, on je nagradu za najboljeg golmana Mundijala stavio na međunožje i još se okrenuo navijačima. Danas se oglasio i objasnio kako je to bilo upućeno navijačima Francuske koji su ga sve vrijeme provocirali.

@el_pana_archillasuuu A llorar colombianos 🙃 #emilianomartinez #copaamerica #copaamerica2021 #argentina #mejorarquero #copa ♬ Ram Pam Pam – Natti Natasha & Becky G

Ipak, na društvenim mrežama se pojavio snimak na kojoj Emiliano Martinez na identičan način proslavlja i nagradu na Copa America 2021. godine.

Ponovo je nagradu stavio na međunožje, a ovog puta se i plazio. Nije poznato kome. Podsjetimo, prvenstvo Južne Amerike 2021. godine održalo se u Brazilu, a Argentinci su u finalu savladali upravo selekciju domaćina sa 1:0 golom Angela Di Marie.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje