Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Maestro Džeko: Pogodak \”Kad Latvijci padaju\” hit na društvenim mrežama (VIDEO)

dzeko-latvija
Preuzmite sliku

Ukupno četiri gola u posljednje dvije utakmice izdvojili su Edina Džeku (Uz Misketa i Vedu) na ljestvici najboljih strijelaca dosadašnjeg dijela kvalifikacija.

\"dzeko-latvija\"Iako je većina Zmajeva već otputovala \”kućama\”, Sarajlije su danas mogle vidjeti u centru grada Edina Džeku kako sa svojim roditeljima uživa u podnevnom suncu i ispijanju kafe.

Dijamant ima puno pravo na zadovoljstvo obzirom da je u posljednje dvije utakmice reprezentacije postigao četiri gola, ali i imao višestruku ulogu asistenta, pa će tako nadamo se u najboljem raspoloženju nastaviti i klupske nastupe u Manchester Cityu.

Edin Džeko će već sutra u Manchesteru biti na punom raspolaganju treneru Robertu Manciniju, a u subotu našeg Dijamanta očekuje gostovanje Stoke Cityu našeg Asmira Begovića.

Posljednji pogodak u pobjedi protiv Latvijaca, ujedno četvrti i posljednji u mreži Vaninasa je uistinu malo remek djelo našeg dijamanta. Upravo taj pogodak danas je pravi hit na društvenim mrežama a komentari na isti su veoma šaljivi, svojstveni samo našem mentalitetu. 

Maestro Edine, svaka čast!

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: