Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Lulić u znak izvinjenja trenera i saigrače počastio večerom

Preuzmite sliku

Senad Lulić, fudbalski reprezentativac BiH, izvinio se Simoneu Inzaghiju, treneru Lazija i saigračima za neprimjereno ponašanje u trenutku kada je zamijenjen na utakmici s Bolognom, tako što je platio račun u restoranu, prenosi Anadolu Agency (AA).

Naime, iskusni bh. defanzivac i kapiten Lazija zamijenjen je u 64. minuti gostujuće utakmice s Bolognom, a umjesto njega Inzaghi je uveo Belgijanca Jordana Lukakua.

Prilikom izlaska s terena Lulić je ljutito reagovao i gotovo ušao u verbalni sukob s trenerom. Ipak, Inzaghi i rukovodstvo Lazija odlučili su na kazne bh. reprezentativca, a, prema navodima italijanskih medija, on je pronašao način da se izvini za ono što je napravio.

Naime, u četvrtak uvečer Lulić je trenera, njegov stručni štab i sve saigrače izveo na večeru i platio račun.

Zanimljivo, Lulić je bio centralna ličnost ogleda Bolognom u kojem je Lazio slavio sa 2:1. Prvo je asistirao za vodstvo 1:0, zatim i sam pogodio mrežu za 2:0, a onda i spostvenu za konačnih 2:1.

Lazio ove sezone igra sjajno i nakon deset odigranih kola zauzima četvrtu poziciju u Seriji A sa 25 bodova, tri manje od lidera Napolija.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,