Utorak, 16. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Krunić govorio o svojim tetovažama: Ratnik je tu zbog onoga što se dogodilo prije mnogo godina

Preuzmite sliku

Rade Krunić, bh. reprezentativac, govorio je u video intervjuu za Milan TV o svojim tetovažama i objasnio njihovo značenje.

Milan TV je ovaj put uradio drugačiji intervju i razgovaralo se o tetovažama Krunića koje su mu velika strast od djetinjstva.

“Ideja se pojavila kada sam pratio nogomet kao dječak. Volio sam vidjeti igrače s tetovažama, a posebno Beckhama, iako nemam toliko tetovaža na sebi. Kada sam bio dječak, nisam smio to raditi zbog roditelja, ali nakon što sam napustio kuću, odlučio sam uraditi ih nekoliko. U Bosni nismo imali mnogo istetoviranih ljudi, samo sam vidio nekoliko igrača”, govori Krunić u uvodu pa nastavlja:

“Imam Jokera, iako nije u mom stilu, ali sam ga uradio zbog toga šta on znači i kako razmišlja, a to je da se živi samo jednom. S 20 godina istetovirao sam inicijale svojih sestara. To su dvije važne tetovaže jer su sestre najvažnije osobe u mom životu”, rekao je Krunić.

Krunić na svom tijelu ima i tetovažu ratnika.

“Ratnik je tu zbog onoga što se dogodilo prije mnogo godina, zbog toga što smo propatili puno kroz vrijeme. Zbog toga sam istetovirao ratnika koji se moli ispred krsta. Onda sam uradio i crkvu iz mog rodnog grada u kojem moji roditelji i dalje žive”, ističe igrač Milana i reprezentativac BiH.

Krunić je igrač Milana od ljeta 2019. godine, a ukupno je za Rosonere odigrao 73 utakmice.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,