Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Krpić pred Slaviju: Tri boda ostaju na Tušnju

Preuzmite sliku

Na današnjoj konferenciji za medije prisutnim novinarima obratio se naš napadač Sulejman Krpić. Pred Crveno – crnim je novi domaći izazov – Slavija.

Učinićemo sve da dobijemo ovaj meč. Posebno je to važno nakon poraza od Širokog gdje smo imali priliku da se neporaženi vratimo kući“, ističe Krpić.

Kako kaže, Slavija je neugodan protivnik, ali ni loši vremenski uslovi ni njihov kvalitet neće spriječiti njega i saigrače da ponovo obraduju Tušanj:

Biće teško, ali spremni smo na sve. Tri boda su prioritet. Vremenski uslovi će učiniti svoje da i teren bude blatnjav, ali ekipa je pripremljena i na takve stvari. Ovu polusezonu otvorili smo odlično i očekujem da i nakon Slavije nastavimo u istom ritmu.”.

Crveno – crni će nakon današnjeg poslijepodnevnog treninga u karantin (hotel Tuzla). Atmosfera u timu pred duel sa popularnim Sokolovima je odlična, a jednini fudbaleri koji su upitni za sutrašnji meč su Efendić i Ahmetović koji su se povrijedili na jučerašnjem treningu. Musemić već od ranije neće moći računati na Moranjkića.

Utakmica Sloboda – Slavija igra se sutra (srijeda, 08. april) na stadionu Tušanj sa početkom od 16:30 sati.

(fksloboda.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje