Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Krpić: Jagodić mi je kazao kada je došao da ću biti najbolji strijelac (VIDEO)

Preuzmite sliku

Na današnjoj press konferenciji FK Sloboda Tuzla koja je održana povodom 18. kola BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine prisutnim predstavnicima medijima svoja očekivanja pred sutrašnji susret sa Krupom otkrio je i prvi strijelac lige sa 11 godlova Sulejman Krpić za kojeg se trenutno interesuje nekoliko klubova.

Krupa je u dosta utakmica pokazala da je ozbiljna ekipa. Ako ih neko želi pobijediti mora se dobro potruditi. Prošlu utakmicu protiv Krupe bili smo u najjačem sastavu i izgubili smo 3:0, bez da smo čestito opucali prema golu, to je sramota. Siguran sam da ćemo sutra biti pravi i uz podršku navijača pokazati dobru igru i nadam se pobijediti. Krupa je jaka ekipa u svim segmentima igre i tu se mora biti oprezno.” – kazao je Sulejman Krpić kojeg smo pitali da prokomentariše i 11 postignutih golova u ovoj sezoni.

I ranije sam u izjavama govorio da zaslužujem više da igram što se na kraju ispostavilo. Kada je na mjesto trenera došao Vlado Jagodić kazao mi je da ću biti najbolji strijelac i hvala mu na ukazanom povjerenju. Svaki trening odradim maksimalno, trudim se kako radi sebe tako i zbog ostalih da svima bude dobro” – kazao je Sulejman Krpić. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,