Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Kompanija Telemach novi sponzor tuzlanske Slobode

Preuzmite sliku

Vršilac dužnosti predsjednika UO Slobode Senad Mujkanović i regionalni rukovodilac tehničke operative Telemacha za regiju Tuzla, Kemal Arifhodžić, potpisali su danas u Tuzli sponzorski ugovor kojim će ova kompanija u narednih godinu dana finansijski i na drugi način pomagati tuzlanski klub.

Arifhodžić je rekao da Telemach, kao društveno odgovorna firma, želi sarađivati s lokalnim zajednicama, Gradom Tuzla, klubovima i navijačima.

– Sloboda je brend ovog grada i zadovoljstvo nam je što smo potpisali ugovor. Vidjet ćemo u narednom periodu kako će to sve izgledati, a ovo je početak saradnje koja ima za cilj podršku igračima i samom klubu da ubuduće postižu još bolje rezultate – izjavio je Arifhodžić na konferenciji za novinare.

Mujkanović je rekao da je veoma zadovoljan zbog sponzorskog ugovora s kompanijom koja se dobro razvija i na području Tuzlanskog kantona.

– Sloboda jeste brend Tuzle, a uz pomoć sponzora poput Telemacha i drugih kompanija, s kojima već imamo saradnju, sigurno će u narednom periodu biti mnogo organizovaniji i uspješniji klub. Interes je obostran i mi ćemo na svaki način nastojati da marketinški, na utakmicama, pres-konferencijama i u drugim prilikama uzvratimo i opravdamo povjere koje nam je ukazano – naglasio je Mujkanović.

Nakon potpisivanja sponzorskog ugovora i međusobnog čestitanja, Mujkanović je Arifhodžiću poklonio klupski dres posebno dizajniran za proslavu 100-godišnjice postojanja Slobode. (Fena)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,