Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ko je djevojka Karima Benzeme?

Preuzmite sliku

Karim Benzema jučer je osvojio svoju prvu Zlatnu loptu, a na svečanoj dodjeli pratile su ga dvije dame – bivša supruga Coau Gauthier te nova djevojka Jordan Ozuna.

Za ljubav Karima i Jordan doznalo se ovo ljeto, nakon što su početkom julaa zajedno viđeni na jahti.

Radila u Hootersu

Jordan je romansu potvrdila nešto kasnije kada je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj su ona i Karim pozirali zagrljeni. Mnogi su ovim razvojem događaja bili iznenađeni jer se ranije špekuliralo da se Benzema vratio Chloe De Launay, majci svoje najstarije kćeri, a još je i u braku s Corom Gauthier, s kojom ima sina Ibrahima, rođenog 2017. godine.

Inače, 32-godišnja Jordan je uspješna manekenka koja se modelingom bavi od malih nogu, a jedno je vrijeme radila i kao konobarica u Hootersu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jordan (@jiordyn)


Trenutačno ima ugovore s više američkih agencija, a također je i influencerica s više od 300.000 pratitelja na Instagramu te svoje pratitelje redovno uveseljava fotkama na kojima pokazuje svoju kovrčavu kosu i isklesanu figuru.

Neugodnost na dodjeli

Tokom dodjele Zlatne lopte situacija je postala neugodna kada je Benzema s pozornice zahvalio porodici. Naime, tada su kamere bile uperene u majku, sina i bivšu partnericu, dok je njegova sadašnja djevojka ostala izvan fokusa.

Jordan i Karim nisu pred novinarima pozirali na crvenom tepihu, ali to su učinili kasnije, a manekenka se zajedničkim fotografijama pohvalila i na Instagramu. (index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje