Petak, 9. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Ko je Bosanka koja se pojavljuje u reklami za Svjetsko prvenstvo u Kataru

Preuzmite sliku

Bliži nam se Svjetsko prvenstvo u Kataru, čekaju nas mnoge spektakularne utakmice i puno zabave, ali i lijepih djevojaka bez kojih ovaj sport ne bi bio isti.

Ovih dana na skoro svim televizijima i portalima kreće kampanja za World Cup 2022. Za manje od dvije sedmice počinje najveći svjetski sportski događaj u ovoj godini – nogometni Mundijal u Kataru.

Mnogi su uvjereni da će ovo biti najbolje organizirano Svjetsko prvenstvo. Jedini problem je što nema Bosne i Hercegovine, ali na najvećim svjetskim digitalnim plaformama se posljednjih dana objavljuje snimak sa jednom Sarajkom – Anteom Hoffmann.

 • Antea je glavno lice reklamne kampanje čuveni Qatar Airways za Svjetsko prvenstvo u fudbalu, koje će biti održano od 20. novembra do 18. decembra upravo u Kataru.

  Lijepa Antea je prije nekoliko godina iz Sarajeva otišla u Katar, gdje radi kao stjuardesa u Qatar Airwaysu, koji je generalni sponzor FIFA Svjetskog prvenstva u Katru 2022.

  Kako saznaje portal Radio Sarajevo, Antea je prošle godine magistrirala na Pravnom fakultetu u Sarajevu, a diplomirala je 2018. godine, Otac joj je Svevlad Hoffmann, glavni inspektor i savjetnik direktora Granične policije BiH. 

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: ,