Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Kladionice dale prednost Zmajevima u utakmici protiv Izraela

Preuzmite sliku

U petak 12. juna naša fudbalska reprezentacija na stadionu Bilino Polje u Zenice od 20:45 sati igra susret 6. kola kvalifikacija za plasman na EP 2016. godine u Francuskoj.

Izabranici Mehmeda Baždarevića imaju zadatak da savladaju selekciju Izraela i tako se ponovo vrate u utrku za plasman na jednu od prve tri pozicije. U pet odigranih kola ispod svih očekivanja naša reprezentacija prikupila je isto toliko bodova i zauzima predposljednje mjesto na tabeli.

Izrael je u dva gostujuća meča zabilježio pobjede (Cipar – Izrael 1:2; Andora – Izrael 1:4). Kao domaćin reprezentacija Izraela je protiv Bosne i Hercegovine slavila ubjedljivu pobjedu rezultatom 3:0 dok su na svom terenu poraženi od Belgije i Walesa.

Obzirom da je meč između BiH i Izraela u petak od ključnog značaja za našu reprezentaciju i da su Zmajevi igraju pred svojim navijačima kladionice su ponudile kvotu 1.70 na pobjedu BiH. Kvota na nerješen ishod iznosi 3.50 dok je na pobjedu Izraela ponuđena kvota 4.50.

  • ponuda
  • Zanimljivo je i to da su kladionce na pobjedu Belgije u gostima protiv Walesa ponudile kvotu 1.85 dok je po njihovom mišljenju skoro pa izvjesna pobjeda Cipra kod Andore u gostima sa ponuđenom kvotom 1.25.

    U dosadašnjem dijelu kvalifikacija Izrael je samo jedan susret odigrao sa manje od tri gola a to je utakmica kada su kao domaćini poraženi od Belgije rezultatom 0:1. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,