Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Kiša pokvarila atmosferu u Zenici: Navijači priželjkuju pobjedu Zmajeva (FOTO)

Preuzmite sliku

Reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras na stadionu Bilino Polje u Zenici od 20:45 sati igra ključni meč kvalifikacija za Euro 2016 sa reprezentacijom Velsa.

Podrška Mešinim Zmajevima sa tribina neće izostati ni ovog puta. Veliki broj navijača iz cijele BiH u ovim trenutcima pristiže u Zenicu kako bi bodrili našu reprezentaciju do pobjede.

Došao sam iz Sanskog Mosta kako bi gledao reprezentaciju. Očekujem minimlanu pobjedu naših fudbalera i da izborimo baraž“ kazao je za Tuzlanski.ba navijač iz Sanskog mosta.

Kiša koja pada cijeli dan nije bila prepreka ni za 12-godišnjeg Armina Velagića koji je iz Livna doputovao sa roditeljima kako bi podržao fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Nadam se pobjedi rezultatom 2:0. Prognoziram da će Vedo Ibišević dati golove za našu reprezentaciju“ – kazao je Armin.

Ekipa portala Tuzlanski.ba na ulicama Zenice nije zatekla uobičajenu atmosferu kakva inače zna da bude. Međutim, ipak se u obližnjim ugostiteljskim objektima i tržnim centrima mogu vidjeti grupe naših navijača kao i navijači Velsa kojih je oko 1.000 u Zenici.

Amira Hajder iz Bosanske Gradiške je danas doputovala u Zenicu kako bi skupa sa drugaricom gledala večerašnju utakmicu.

Očekujem pobjedu naše reprezentacije. Prognoziram 3:1, dva gola Džeke i jedan Ibiševića“ kazala je Amira.

Ulaznice za meč BiH – Vels još uvijek se mogu kuptiti kod preprodavača u blizini stadiona i njihova cijena iznosti između 40 i 60 KM.

Svi vjeruju u borbenu igru naših fudbalera i osvajanju bodova koji će nam omogućiti borbu za plasman u baraž. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje