Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Karačić: Nećemo se braniti protiv Zrinjskog

Preuzmite sliku

Nakon pobjede 3:2 u srijedu nad Mladosti nakon što su gubili 2:0, nogometaši Širokog Brijega u nedjelju gostuju u Mostaru kod Zrinjskog u susretu 11. kola Premijer lige BiH.

Uoči hercegovačkog derbija trener Širokog Toni Karačić izjavio je kako se njegova momčad napunila samopouzdanjem te ne ide u Mostar s bijelom zastavom.

“Nadam se kvalitetnoj utakmici, a mi ćemo učiniti sve da ostvarimo što bolji rezultat. Pod Bijelim brijegom nećemo se braniti. Cijenimo i maksimalno respektujemo Zrinjskog, ali neće biti iznenađenje ako u nedjelju i pobijedimo te uhvatimo kakav-takav priključak s gornjim domom, gdje je Širokom objektivno i mjesto”, kazao je Karačić na konferenciji za novinare.

Svi igrači, osim Jovića koji ima tri žuta kartona, u konkurenciji su za momčad, a Karačić novinarima nije otkrio tko će ga zamijeniti.

Trener Širokog kazao je kako Široki ima dovoljan broj kvalitetnih igrača na krilnim pozicijama koji mogu zamijeniti Jovića.

U utakmici protiv Mladosti veliku pogrešku napravio je vratar Širokog Martin Zlomislić i poklonio pogodak gostima, ali Karačić je utvrdio kako se radi o mladom i kvalitetnom vrataru, koji je projekt kluba i s kojim treba imati strpljenja, saopšteno je na internetskoj stranici NK Široki Brijeg.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje