Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Kad se Cristiano Ronaldo počasti: Kupio vilu u Marbelli za 2,7 miliona KM

Preuzmite sliku

Cristiano Ronaldo kupio je luksuznu vilu u Marbelli za 2,7 miliona KM, a komšija mu je borac Conor McGregor. Vila se sastoji od četiri sobe, kina, bazena i ogromnog golf igrališta…

Cristiano Ronaldo baš voli uživati u životu, Tu i tamo se počasti nekim luksuznim automobilom, a nekada zna duboko posegnuti u džep i kupiti skupu vilu, kao i ovaj put. Portugalac se počastio za vrlo uspješnu sezonu i to na kakav način. On je kupio luksuznu vilu u španskoj Marbelli za 2,7 miliona KM, prenosi 24sata.

Komšija mu je, ni manje ni više, nego UFC borac Conor McGregor, a njih dvojica su vrlo dobri prijatelji. Vila se sastoji od četiri ogromne sobe, kina, privatne teretane, vanjskog i unutarnjeg bez bazena te golf igrališta. Naravno, Ronaldo živi i igra u Torinu te će ogromnu vilu u Marbelli koristiti samo na odmoru. Vila je napravljena po najvišim standardima, a pogled s bazena se prostire na prekrasnu Marbellu što će sigurno Ronalda i njegovu obitelj ostavljati bez daha.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Vrijednost svih imanja koje Portugalac ima u svome posjedu se sada popela na vrtoglavih 58 miliona KM! Od Lisabona, Madrida, Torina, Madeire, a sad je svojoj kolekciji pridodao i spektakularnu kuću u Marbelli koja se nalazi na ogromnom imanju nazvanom ‘visine’, a brojne poznate face su tamo kupile svoje vile gdje provode odmor.

Dok su njegovi menadžeri radili na kupnji rezidencije, a Ronaldo se nalazi s Juventusom u Aziji na pripremama za novu sezonu. On i njegova momčad igrali su protiv zvijezda južnokorejske lige, a na kraju je završilo 3-3 dok je Portugalac utakmicu odgledao s klupe zbog manjih bolova u listu. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje