Četvrtak, 18. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Jagodić: Pozivam sve navijače da u što većem broju dođu na Tušanj (VIDEO)

Preuzmite sliku

Šef stručnog štaba FK Sloboda Vlado Jagodić pred utakmicu 18. kola BHT Premijer lige BiH Vlado Jagodić ne može više računati na Efendića, Todorovića, Kostića dok je pod velikim znakom pitanja i nastup Amera Ordagića koji se povrijedio na treningu.


Pobjedom protiv Krupe koja je i direktni konkurent Slobode za plasman u Ligu 6 Sloboda bi došla na samo bod zaostatka od Krupe koja trenutno dijeli treće mjesto sa Radnikom iz Bijeljine.

Krupa je izuzetna ekipa i sigurno da nas očekuje težak zadatak. Iako će nam nedostajati nekoliko igrača to ne smije da bude problem. Želimo pobjedu ali znamo da neće biti lako. Očekujem od mojih igrača da uz podršku sa tribina pruže maksimum na terenu. Imamo obavezu da sve učinimo kako bi osvojili tri boda, pozivam sve navijače da u što većem broju sutra dođu na Tušanj i podrže Slobodu” – kazao je Vlado Jagodi.

Susret između Slobode i Krupe igra se u subotu na stadionu Tušanj od 13:00 sati. Glavni sudija na utakmici je Haris Kaljanac iz Sarajeva.

Ulaz na utakmicu je besplatan.

Mečevi XVIII kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine koje su na rasporedu od 2. do 4. decembra, počet će minutom šutnje kako bi se odala počast tragično nastradalim igračima, članovima stručnog štaba i delegacije brazilskog kluba Chapecoense de Futebol.

Avion sa brazilskom ekspedicijom srušio se na putu prema Medeljinu gdje je Chapecoense trebao da odigra utakmicu finala Kup-a Sudamerikana protiv kolumbijskog Atletico Nacionala. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,