Utorak, 23. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Izvučeni parovi grupne faze lige prvaka Džeko protiv Modrića

liga prvaka1
Preuzmite sliku

Prije samo nekoliko trenutaka završeno je izvlaćenje parova grupne faze lige prvaka.

\"ligaU jedno možemo biti sigurni a to je da ćemo gledati fantastične fudbalske predstave u novoj sezoni Champions League 2012/13.

Ono što najviše zanima ljubitelje fudbala je svako grupa u kojoj će nastupati Man City našeg reprezentativca Edina Džeke, i eto \”prvo pa muško\” naletiše na Real Madrid koji je i ovog puta uz Barcelonu glavni favorit za osvajanje tutule.

 U grupi E imat ćemo priliku gledati okršaje između Chelsea  i stare dame iz Torina. Bayern i Barcelona su imali dosta \”sreće\” Bavarci bi trebali imati prilićno lagan zadatak kada je u pitanju prolazak u narednu fazu takmičenja jer će za protivnike imati Valenciu, Lile, i BATE Borisov, dok bi Barcelona trebala odigrati rutinske utakmice u grupi  G protiv Benfice, Spartaka iz Moskve odnosno Celtica. Zagrebački Dinamo se našao u grupi A te će kao autsajder pokušati pomrsiti račune portugalcima (PORTO), ukrajincima (Dynamo Kyiv) te bogatim francuzima na čelu sa sjajnim Ibrom (PSG). Sve u svemu nadamo se dobrim i atraktivnim utakmicama sa dosta golova, našem dijamantu želimo da poput Miralema Pjanića matira Iker Casillasa, kladioničarima želimo dosta uspjeha u pogađanju rezultata.

(Klik na fotografiju za uvećan prikaz svih parova po skupinama: A, B, C, D, E, F, G, H)

\"liga

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: