Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Iz tabora Slobode optimistični pred susret sa Posušjem: “Poraz zaboravljen, idemo po tri boda”

Preuzmite sliku

U okviru 10.kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine “Crveno – crni” dočekuju HŠK Posušje.

Utakmica će biti odigrana sutra na stadionu Tušanj sa početkon u 16 sati, a ovim povodom su na današnjoj konferenciji za medije govorili pomoćni trener Adnan Jahić i prvotimac Adi Alić.

“Dolazi nam ekipa Posušja. Bez obzira na to što su pri dnu tabele mislim da su odigrali nekoliko kvalitetnih utakmica u prvenstvu u kojim im je nedostajalo sreće da osvoje bodove. Promijenili su šefa stručnog štaba koji će sigurno uvesti neke novine. Mi smo našu prethodnu utakmicu zaboravili. Nismo imali vremena za oporavak. Imamo još jedan trening za pripremu kako bi što spremnije dočekali sutrašnju utakmicu”, kazao je pomoćni trener Adnan Jahić.

Atmosfera u klubu nakon poraza od Tuzla City – a nije poljuljana, kazao je prvotimac Alić.

“Poraz nam jeste teško pao, ali nismo poljuljani. Atmosfera u timu je na zavidnom nivou i ekipa je spremna da sutra izađe na teren i da se borimo jedan za drugog. Dat ćemo zadnji atom snage da osvojimo tri boda i da ostanemo u gornjem dijelu tabele”, istaknuo je.

HŠK Posušje je trenutno na jedanaestom mjestu sa ukupno osvojenih šest bodova, a Sloboda je na trećem mjestu sa osvojenih petnaest bodova.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,