Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ivica Osim posjetio Sakiba Malkočevića koji se nakon operacije uspješno oporavlja na UKC-u Tuzla (FOTO)

Preuzmite sliku

Na Klinici za hirurgiju UKC Tuzla, zbog zdravstvenih problema gastroenterološke prirode nedavno je operisan Sakib Malkočević, uspješni selektor kadetske reprezentacije BiH.

Operaciju je obavio tim ljekara na čelu sa prof. dr. Šefikom Hasukićem i sve je urađeno na najbolji mogući način i sada prestoji ozbiljan postoperativni period liječenja i oporavka. Sakib Malkočević uživa svu moguću pažnju ljekara i osoblja Klinike za hirurgiju.

Porodici Malkočević proteklih dana stizale su brojne poruke u kojima prijatelji, čelnici NS BiH i saradnici iz U-17 reprezentacije i Slobode, te mnogi drugi, upućuju želje popularnom treneru za što brži oporavak.

  • Malkočevića je danas na UKC-u Tuzla posjetio i legendarni Ivica Osim te uputio riječi podrške i želje za što bržim oporavkom.

    – Osim je zaista legenda i veliki čovjek. Iznenadio sam se kada su došli, jer i sam ima zdravstvenih problema. Zadržali su se pola sata, pričali smo, šalili se, a od Ivice se uvijek ima šta čuti i naučiti. Ako sve bude kao što se svi nadamo, u utorak bih mogao napustiti bolnicu i liječenje nastaviti kod kuće – izjavio je Malkočević. (Tuzlanski.ba)

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje