Ponedjeljak, 26. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Imao je sve, bio na vrhu svijeta: Danas su mu život favele, alkohol….

Preuzmite sliku

“Pio bih sve do čega sam mogao doći: vino, viski, votku, pivo… Puno piva. Nisam prestajao piti i na kraju sam morao napustiti Inter”, rekao je Adriano.

Brazilac Adriano (38) prije 15-ak godina bio je jedan od najboljih fudbalera svijeta. Oduševljavao je u Parmi, Interu i reprezentaciji Brazila, no vrlo brzo uslijedio je njegov pad.

– Igrao sam s velikim igračima i prvacima. Vidio sam fudbalere koji su bili talentovani napravili sjajne karijere. No, za jednog znam da je mogao mnogo više, a nije to napravio. To je Adriano iz Intera. Taj je zabijao iz svakog ugla, niko se nije mogao nositi s njim, niko mu nije mogao uzeti loptu, bio je čista životinja – rekao je jednom prilikom Zlatan Ibrahimović. Adriano, za kojeg neki tvrde da je mogao postati najbolji napadač u historiji, imao je problema s depresijom uprkos svemu što je postigao. Danas se, nažalost, više ne priča o njegovoj ubojitoj ljevici i nevjerovatnoj fizičkoj snazi nego se mediji uglavnom bave njegovim privatnim životom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adriano imperador (@adrianoimperador) on

– Smrt mog oca ostavila je golemu prazninu. Nakon njegove smrti sve se pogoršalo i osjećao sam se vrlo usamljeno. Osjećao bih se sretno samo kad bih pio. Radio sam to svaku večer. Pio bih sve do čega sam mogao doći: vino, viski, votku, pivo… Mnogo piva. Nisam prestajao piti i na kraju sam morao napustiti Inter – rekao je Adriano. Adriano se družio s narkobosovima, pozirao s kalašnjikovom, a bio je uhapšen pa pušten zbog navodnog dilanja droge. Iako se pisalo da je ostao bez novca, teško je očekivati da je uspio spiskati baš cijelo bogatstvo koje je stekao igrajući fudbal.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adriano imperador (@adrianoimperador) on

Adriano se danas vratio svojim korijenima. Često je u favelama Rio de Janeira, roštilja s prijateljima, a fotografisao se i kako se kupa u koritu. Nedavno je i snimljen kako u favelama jedva hoda poprilično pijan, a prijatelj ga mora pridržavati kako ne bi pao. (Vecernji.hr)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adriano imperador (@adrianoimperador) on

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , , ,