Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Igrači Slobode priredili ispraćaj Ordagiću: Neka Evropa bruji o tebi, zaslužio si to (FOTO)

Preuzmite sliku

Danas su fudbaleri Slobode priredili ispraćaj svom nekadašnjem saigraču i kapitenu Ameru Ordagiću.

Sada već bivši veznjak i kapiten tuzlanske Slobode, Amer Ordagić potpisao je nedavno ugovor s norveškim Brannom.

Ordagić je u Bergenu obavio razgovor sa sportskim direktorom Runeom Soltvedtom i potpisao trogodišnji ugovor s norveškim klubom. Nakon potpisa, Ordagić se vratio u Tuzlu i pojavio na prozivci svog bivšeg kluba, kako bi se pozdravio sa saigračima.

Drugovi sa zelenog terena danas su Ordagiću priredili ispraćaj uz poklon dres kluba sa potpisima svih onih sa kojima je dijelio svlačionicu, ali i tortu na kojoj su bile ispisana iskrene riječi zahvalnosti: “Ordaga hvala ti za sve što si pružio u crveno-crnom dresu”.

  • – Sve što želim sebi, želim i tebi brate! Sretno i neka Evropa bruji o tebi, zaslužio si to, poručio je bivšem kapitenu saigrač Adnan Salihović koji bilježi ubjedljivo najveći broj nastupa u crvenom-crnom dresu.

    – Bila je velika čast i zadovoljstvo dijeliti svlačionicu i biti na terenu sa izuzetno dobrim čovjekom i vrhunskim igračem kakav je Amer Ordagić, želim mu svu sreću u nastavku karijere koja će siguran sam biti vrhunska, istakao je za Tuzlanski.ba Edis Smajić, jedan od mlađih fudalera koji su itekako imali šta da nauče od fudbalskog virtuoza kakav je Ordagić. (Tuzlanski.ba)

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,