Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ibra mrtav hladan prošao pored hrvatskih fanova

ibra zg
Preuzmite sliku

Zlatan Ibrahimović arogantno je iskulirao fanove iz Hrvatske koji su ga u velikom broju dočekali u Zagrebu

ibra zg

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Druga najskuplja momčad koja je ikad gostovala na Maksimiru sletila je u Zagreb nešto nakon podneva. U “izvidnicu” su prvo poslali glasnogovornika, samo da novinarima objasni kako se izjavama ne mogu nadati.

I dok je Cristiano Ronaldo prošle godine bio toliko dobrohotan da namigne mladim obožavateljicama, švedski je superstar Zlatan Ibrahimović, uz dvojicu pratitelja koji su očito glumili tjelohranitelje, namršten nastavio prema izlazu. S kapom na glavi i podcjenjivačkim pogledom, ignorirao je pitanja “može fotka“, ali i dobacivanja tipa “Zlatane, legendo“. Trener Carlo Ancelotti također se nije zaustavljao, na molbu za izjavu samo je promrmljao: – Kasnije, hvala… Najtoplije je dočekan sportski direktor Leonardo, koji je trebao doći u privatnom zrakoplovu s vlasnikom kluba Nasserom Al-Khelaifijem, ali se predomislio.

Njega je odmah zaskočio nezaobilazni Tofko Dedić Toti. Čuveni borac za prava romske manjine razočarao se kad ga je Ibrahimović u veljači odbio, nazvavši ga “balkanskom barabom”, pa je sada naciljao bivšeg svjetskog prvaka s Brazilom. – Brate moj! Dobrodošao u Hrvatsku – viknuo je Leonardu na talijanskom, na što je ovaj, vidno iznenađen, zahvalio i produžio prema autobusu, prenosi Jutarnji.hr

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: