Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ibišević: “Nismo igrali dovoljno dobro da prođemo, svi smo krivi” (VIDEO)

Preuzmite sliku

Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine, svi izuzev Muhameda Bešića, trenirali su danas prvi put u Salvadoru uoči utakmice trećeg kola Svjetskog prvenstva, koju će u srijedu odigrati u ovom gradu sa Iranom, javio je specijalni izvještač Anadolu Agency (AA) iz Brazila.

Atmosfera poslije poraza od Nigerije (0:1) u Cuiabi i ispadanja sa SP u bh. nacionalnom timu je loša. Osjetna je gorčina na licima svih poslije neuspjeha na prvom Mundijalu za BiH.

Poslije Nigerije šta se može pametno reći? Izgubili smo. Idemo kući. Ipak, moramo se okrenuti utakmici sa Iranom, te ako Bog da, pobijediti i ostaviti bolji utisak, pa podignute glave otići kući”, rekao je Toni Šunjić, stoper koji je bio jedna od rijetkih svijetlih tačaka u bh. timu u meču sa Nigerijcima.

Naglasio je kako je nastup na planetarnom šampionatu u Brazilu bio veliko iskustvo za reprezentaciju BiH, ali da ostaje žal zbog toga što nije ostvaren željeni rezultat.

Žalosni smo što nismo nešto napravili. Pitanje je koliko će nas opet vidjeti Mundijal”, kazao je Šunjić.

Inače, trening reprezentacije BiH na stadionu “Pitacu” u Salvadoru osiguravao je veliki broj dobro naoružanih policajaca. Novinaru AA su kazali kako je Salvador najljepši, ali i najopasniji grad u Brazilu te da ništa ne žele “prepustiti slučaju”.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje