Utorak, 16. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Hrvatska: Zdravko Mamić podnio ostavku na mjesto prvog dopredsjednika Hrvatskog nogometnog saveza

zdravko-mamic
Preuzmite sliku

Nakon posljednje afere u kojoj je Zdravko Mamić medijski navodno prokazan kao mogući naručitelj atentata na glavnog državnog odvjetnika Dinka Cvitana i njegovog odlaska u USKOK, danas se Mamić javnosti obrati priopćenjem u kojem obznanjuje svoju ostavku na mjesto dopredsjednika HNS-a, javlja Anadolu Agency (AA).

Zbog nekoliko istraga koje je USKOK pokrenuo protiv Zdravka Mamića, između ostaloga zbog navodnog pranja novca preko offshore kompanija i pronevjere novca Dinama, Mamić od siječnja ove godine samoinicijativno više nije izvršni predsjednik GNK Dinamo.

Sada iz istih razloga i s jednakom tugom odlazim s mjesta prvog dopredsjednika Hrvatskog nogometnog saveza. Ne želim više biti razlog zbog kojeg će pojedinci umanjivati uspjehe mojih kolega iz Hrvatskog nogometnog saveza i Dinama te sjajne rezultate kojima već godinama uveseljavaju sve naše sugrađane. Ne želim da se mojim imenom služi kao izgovorom za nanošenje štete ugledu hrvatskog nogometa koji svojim radom i svojim rezultatima služi na čast svima nama“, poručio je Mamić.

Istaknuo je kako će se u budućnosti posvetiti svojoj privatnoj situaciji i, kako kaže, pokušati dokazati svoju nevinost u svemu što mu se stavlja na teret.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje