Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Haris Mehmedagić vratio se u Zagreb gdje nastavlja sa oporavkom

Preuzmite sliku

Nogometaš Haris Mehmedagić koji je više od tri godine veoma uspješno nastupio za Slobodu vratio se u Zagreb gdje će samostalno trenirati i raditi na saniranju povrede koju je zadobio na početku priprema za prošlogodišnji drugi dio sezone.

“Sve sam učinio kako bi se uspio opraviti i tako što prije vratiti na teren. Nažalost stvari za sada nisu išle u tom pravcu. Uprkos brojnim terapijama nisam se uspio u potpunosti izlječiti ali pomak je vidljiv. Već neko vrijeme trčim, radim na jačanju i u skorije vrijeme iskreno se nadam povratku na teren. Obzirom da mi je sa Slobodom istekao ugovor odlučio sam se vratiti u Zagreb gdje nastavljam sa oporavkom” – kazao je za Tuzlanski.ba jedan od najboljih stopera Premijer lige Bosne i Hercegovine i miljenik navijača u Tuzli za kojeg kažu da je borac bez mane i straha.

Mehmedagić je u svakom nastupu za crveno-crne pružao svoj maksimum i tako za kratko vrijeme postao omiljen nogometaš na Tušnju.

“Moram ovom prilikom da se zahvalim svima na podršci, posebno navijačima i ljudima u Tuzli koji su cijelo vrijeme mog boravka u Slobodi bili prema meni maksimalno korektni” – kaže Mehmedagić koji je poželio puno sreće Slobodi u novoj sezoni.

“Jako teško psihički mi je pala ova povreda ali siguran sam da ću se vratiti još bolji. FK Slobodi želim puno sreće u novoj sezoni” – poručio je Mehmedagić. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,