Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Gojak o meču s Francuzima: Moramo da ginemo jedan za drugog

Preuzmite sliku

Amer Gojak, fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine vjeruje da u bespoštednoj borbi saigrači i on iz nacionalnog tima mogu iznenaditi svjetskog prvaka Francusku.

”Svi znamo kakva nam ekipa dolazi i sigurno da ćemo ih spremni dočekati. Sigurno imaju i dosta kvaliteta, ali vjerujemo u sebe i naše kvalitete i nadam se da ćemo doći do povoljnog rezultata”, rekao je Gojak, te poručio:

”Šta se može reći o njima, a da se već ne zna?! Na svakoj poziciji imaju po tri top igrača. Trebamo da se maksimalno spremimo i ispoštujemo sve zadatke koje selektor stavi pred nas, te da na terenu budemo svi kao jedan. Da ginemo jedan za drugog, samo tako ćemo doći do povoljnog rezultata”.

Utakmica grupe ”D” kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo ”Katar 2022” između BiH i Francuske igra se u srijedu, 31. marta, na stadionu ”Grbavica” u Sarajevu sa početkom u 20.45 sati.

Poslije dva kola u grupi ”D” prva je Francuska sa četiri boda. Slijede Finska i Ukrajina sa po dva, BiH ima jedan (utakmica manje), dok je Kazahstan bez bodova (-1).

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,