Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Fukare Tuzla: Ukoliko Sloboda izgubi od Leotara, mogu slobodno svi krenuti put Trebinja zajedno sa gostima

Preuzmite sliku

Nakon 21. odigranog kola Sloboda je fenjeraš Premijer lige Bosne i Hercegovine sa 20 osvojenih bodova i crveno-crne očekuje grčevita borba za opstanak do kraja sezone.

Najvatreniji navijači Slobode popularne Fukare nisu zadovoljni rezultatima i izdanjima na terenu svog tima.

U narednom kolu Sloboda dočekuje jednog od direktnih konkurenata u borbi za opstanak ekipu Leotara i samo pobjeda u toj utakmici dolazi u obzir.

Upravo su sedmicu prije te utakmice Fukare izdale saopštenje upućeno Upravi kluba, kao i šefu stručnog štaba Adnanu Jahiću.

Navijači nisu birali riječi i stavili su jasan zadatak pred ekipu naredni vikend, također su naveli da je dosta neozbiljnosti i poigravanja sa klubom velike tradicije kakav je FK Sloboda.

Saopštenje navijačke grupe “Fukare Tuzla 1987” prenosimo vam bez izmjena.

“Navijačka skupina Fukare Tuzla ovim putem se obraća i poručuje kako UO FK Sloboda Tuzla tako i treneru Adnanu Jahiću, da ukoliko izgube od ekipe Leotara, mogu momentalno kupiti stvari i krenuti put Trebinja zajedno sa istoimenom ekipom.

Naša Sloboda nije privatno vlasništvo, nije privatna prčija i molimo vas da naše obavještenje prihvatite krajnje ozbiljno.

Obećavamo vam da ćete ogromnu podršku i vjetar u leđa imati protiv ekipe leotara a vi gledajte pa nas iznevjerite i izbacite iz lige sa svojom (ne)igrom.

Dosta je više bezobrazluka i igranja sa stogodišnjim tuzlanskim brendom. Hoćemo pobjedu protiv leotara !!! Hoćemo rezultate, u protivnom kupite prnje na izmaku smo granice normale!!!

Ovim putem pozivamo sve navijače, staro, mlado, simpatizere sa zapadne tribine, penzionisane navijače u 25-oj, da se pridruže i stanu sa nama rame uz rame i da pružimo veliku podršku našoj svetinji na tribini, a ne na komentarima službene stranice”, navodi se u saopštenju navijača Slobode.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,