Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Fukare Tuzla poručuju: “Svi na Grbavicu, Željo mora pasti” (FOTO)

Preuzmite sliku

Fudbaleri Slobode u narednom 7. kolu BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine koje se igra u srijedu 9. septembra gostuju na stadionu Grbavica kod ekipe Željezničara.

Dugo vremea navijači Slobode nisu zapamtili ovako dobar start na početku sezone svojih ljubimaca, 13 bodova u šest odigranih susreta i drugo mjesto na tabeli ulijeva nadu za dobar plasman na kraju prvenstva.

Izabranici Husrefa Musemića prema najavama će imati veliki podršku navijača na Grbavici. Da Fukare silno žele pobjedu protiv Željezničara pokazuje i detalj sa današnjeg treninga. Transparent na kojem je ispisano “Željo mora pasti” bio je postavljen danas na sjevernoj tribini stadiona Tušanj i konstantno podsjećao fudbalere Slobode tokom treninga da moraju dati sve od sebe za pozitivan rezultat.

  • parole-zeljo
  • Kako bi crveno-crni imali što bolju podršku sa tribina Grbavice, putem parola istaknutih na nadvožnjaku kod Panonskih jezera i “Plavom mostu” jasno je upućen poziv svim navijačima “Svi na Grbavicu“.

    Okupljanje navijača je zakazano za srijedu ispred nekadašnjeg TUŠ-a na Ircu, cijena prevoza je 10 KM, s tim što je do sutra potrebno izvršiti prijavu na broj telefona 062 070 454. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje