Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Fukare Tuzla: Neka subota bude dan bez TV-a i interneta, ostavite daljinski i dođite na Sjever

Preuzmite sliku

Navijačka skupina “Fukare Tuzla” obavještava kako su ulaznice za utakmicu 16. kola BHT Premijer lige BiH između FK Sloboda i HŠK Zrinjski zvanično puštene u prodaju.

Ulaznice je moguće kupiti svakim danom, od 12:00 do 17:00 sati u prostorijama Udruženja u SKPC Mejdanu. Cijena ulaznice je 5,00 KM za članove Udruženja sa iskaznicom. Broj ulaznica je ograničen.

  • Na Tušanj nam dolazi lider na tabeli, naši momci su se posebno pripremali za ovu utakmicu i sigurni smo da će dati sve od sebe kako bi nas obradovali. Tim povodom Vas pozivamo da dođete u što većem broju na Sjever i da svi kao jedan damo prijeko potrebnu podršku našim momcima, kako bi stigli do pobjede i osvojili veoma važne bodove. Obzirom da znamo tačan broj šalova koji su kupljeni, donesite ih na Tušanj u subotu, neka se viore Sjeverom u ritmovima naših pjesama…pokažimo svima da naš klub još uvijek ima podršku, i da su Fukare uvijek uz svoj klub. Zato, još jednom, u Subotu, 19.11.2016. neka bude dan bez TV-a i Interneta. Ostavite Arenu Sport, Moju TV, BHT1, neka emituju utakmicu ljudima koji vole slobodu, a nisu trenutno u Tuzli ili Tuzlanskom kantonu. Ostavite Facebook ljudima koji nisu u mogućnosti doći na utakmicu, da čitaju naše postove, da gledaju naše navijanje i prate rezultat. A Vas Tuzlaci, i svi ostali iz Tuzlanskog kantona kojima je Sloboda u srcu, pozivamo na Tušanj, na Sjever, jer u subotu, 19.11.2016. igra naša Sloboda i samo na Tušnju trebamo svi biti.

    Naši momci obećavaju borbu na terenu, a mi moramo da ih podržimo sa tribina! Neka naš huk odzvanja gradom, pridružite nam se!!!” – navodi se u saopćenju navijačke skupine Fukare Tuzla.

    Utakmica između Slobode i Zrinjskog na rasporedu je u subotu 19. novembra od 13:00 sati na stadionu Tušanj. (Tuzlanski.ba)

     

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje