Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Fukare Tuzla: Možemo izgubiti na terenu, ali ne smijemo na tribini, svi na Sjever! (VIDEO)

Preuzmite sliku

Pred fudbalerima Slobode ovog vikenda je težak izazov na kraju polusezone.

Posljednji polusezonski meč donosi tušanjski derbi sa starim rivalom Sarajevom, a sudeći po trenutnoj formi gosti su veliki favoriti. Desetkovani i van forme, fudbaleri FK Sloboda dočekuju tim koji pretenduje na titulu.

  • fukare-najava-sarajevo
  • Iako iz redova crveno-crnih poručuju da će ostaviti srce na terenu kako bi ostvarili povoljan rezultat iz navijačke skupine Fukare Tuzla, stigla je jasna poruka:

    – Možemo izgubiti na terenu, ali ne smijemo na tribini, svi na Sjever, podržimo našu svetinju, najvjerniji kada je najteže, to smo pokazali nebrojno mnogo puta do sada. Svi koji žele doći na sjever ulaznice mogu kupiti već od sutra u prostorijama “Fukare Fun Cluba” u periodu od 10:00 – 22:00 sata, po cijeni od 3 KM. Okupljanje navijača je u nedjelju na Slatini u nedelju u  kavezu od 11:00 sati, poručuju iz navijačke skupine “Fukare Tuzla” utakmica FK Sloboda – FK Sarajevo igra se u nedjelju sa početkom u 13:00 sati na stadionu “Tušanj”.

    Iz tabora FK Sarajeva poručuju da su svi igrači na raspolaganju trenera Mehe Kodre i da će pokušati pobjedom okončati polusezonu. Sa druge strane trener Alfredo Casimiro u ovom susretu neće moći računati na Mujića, Salihovića, Jankovića i Šećerovića, kao i ranije povrijeđenog Radovanovića.

    Također pod upitnikom je i nastup iskusnog Kuduzovića, koji je zbog bolesti propustio nekoliko treninga. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje