Četvrtak, 18. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Fukare Tuzla: “Dvostruki aršini i nikakva pravila, živite na jaslama sarajevskog lobija” (VIDEO)

Preuzmite sliku

Navijačka skupina Fukare Tuzla i publika na Tušnju dali podršku predsjedniku Slobode Azmiru Husiću.

Povodom odluke Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Federacije Bosne i Hercegovine o jednogodišnjoj suspenziji čelnog čovjeka FK Sloboda Azmira Husića, pripadnici navijačke skupine Fukare Tuzla na utakmici između Slobode i Veleža parolom sa sjeverne tribine “Dvostruki aršini i nikakva pravila, živite na jaslama sarajevskog lobija” iskazali svoj stav.

Publika sa zapadne tribine aplauzom je pozdravila parolu Fukara, a zatim su svi u glas dali podršku predsjedniku UO FK Sloboda Azmiru Husiću skandirajući njegovo ime. Husić je u tom trenutku ustao i pozdravio navijače i publiku na Tušnju.

U Sarajevu se kuha čorba. Ne znam ni sam šta da vam kažem. Poslali su jasnu poruku, ali neću odustati. Nisam odustao ni kada sam kao dijete uzeo pušku i borio se protiv agresora na našu zemlju, pa tako neću ni sada. Izgleda da mnogima ne odgovaraju ljudi koji žele dobro bh. sportu i svim silama se trude da nam to i pokažu. Vidjet ćemo, uložit ćemo žalbu, iako nisam optimističan jer kadija te tuži, kadija ti sudi“, izjavio je Husić nakon što je u medijima objavljena odluka Disciplinske komisije Fudbalskog saveza FBiH.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje