Četvrtak, 30. Juna 2022.
Tuzlanski.ba logo

Fukare se okupljaju u Gradskom parku zbog stanja u FK Sloboda

Preuzmite sliku

Najvatreniji navijači Slobode “Fukare” nezadovoljni radom Upravnog odbora i zbog cjelokupnog stanja u klubu najavili su za sutra okupljanje u Gradskom parku.

Njihovo obavještenje u nastavku prenosimo u cijelosti:

“Svi smo veoma dobro upoznati sa situacijom u našoj Svetinji, upoznati smo da nas pokušavaju godinama ugasiti. U ovom obavještenju iznosimo jedan djelić od cjelokupne situacije u klubu.

Kao prvo napravljena je politika plate u 45 dana, tako da su još nakupili još više dugova, odnosno sudskih procesa u najavi.

Za glavnog šefa stručnog štaba htjeli su dotičnog Amara Osima koji je šurovao za ispadanje našeg kluba iz lige pod veoma poznatom rečenicom “možda je zastavica pukla”.

Kao što znate nisu bili sposobni da dovedu šefa stručnog štaba do prozivke, a prozivka je za nekoliko dana, što znači da smo zakasnili na sve vozove. A to proilazilazi iz prethodnih dugova i zbog toga ni jedan ozbiljan trener neće doći u Slobodu.

Dotični i jedan od egoista predsjednik upravnog odbora Elmir Šećerbegović se ne javlja na telefonske pozive niti odgovara na poruke u kojima smo zahtjevali sastanak sa upravom pred medijima.

Osobe koje čine UO FK Sloboda Tuzla, nemaju veze sa sportom a kamoli sa fudbalom. Sportskog direktora još uvijek nemamo i neće ga ni biti, nemaju ambicije da ga dovedu, osobama koji čine UO to je veoma poznata činjenica i po tom pitanju ne rade ništa, ko dovodi i na čiju preporuku će i dalje igrati neznalice koje će nositi dres našega kluba.
Imamo još razloga da navedemo, ali to ćemo ostaviti za sastanak.

Dosta je više bilo neznalica i totalnih promašaja na čelu naše Svetinje. Ovim putem vas pozivamo da se zajedničkim snagama udružimo svi i da ne damo da nam ugase jedino što je vrijedno ostalo u ovom gradu !!!

Ako ovo dopustimo da prođe bez ikakve reakcije, sigurno nam je gašenje kluba !!!

Sastanak će se održati SUTRA, UTORAK od 20:00h. Mjesto okupljanja bit će u Gradskom Parku kod Tvrtka!!

Svi na sastanak !!!! Dosta je više!!! Naša borba kreće !!!!”

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,