Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Fukare najavile proslavu rođendana i uputili poruku igračima, trenerima i upravi Slobode

Preuzmite sliku

Najvatreniji navijači FK Sloboda popularne “Fukare” ove godine obilježavaju 35. godina postojanja.

Tim povodom će biti organizovana “Crveno-crna noć” koja će biti upriličena u petak 18. novembra u caffe baru Gypsies075 na adresi Hadžibakirbega Tuzlića sa početkom od 18:30 sati.

Rezervacije je moguće izvršiti putem Facebook stranice Fukare Tuzla 1987.

“Svi pripadnici navijačke skupine Fukare Tuzla i simpatizeri naše Svetinje su dobrodošli!” – poruka je Fukara.

Podsjetimo, navijačka grupa “Fukare Tuzla 1987” objavila je 12. oktobra saopštenje u kojem se navodi da će do daljnjeg bojkotovati sve domaće i gostujuće mečeve FK Sloboda Tuzla.

“Navijačka skupina Fukare Tuzla 1987 ide u bojkot. Pod tim se podrazumijeva da se više domaće ni gostujuće utakmice neće pratiti organizovano. Takođe se ograđujemo od svih onih pojedinaca koji budu pratili naš klub na domaćim i gostujućim utakmicama jer to se kosi sa našim mišljenjem. To je stav grupe do nekih boljih vremena za naš grad i navijačku skupinu” naveli su iz navijačke skupine “Fukare Tuzla 1987”.

Sloboda se nalazi u velikoj rezultatskoj krizi i trenutno je posljednja na tebeli sa svega 13 osvojenih bodova od 16 odigranih utakmica.

Zbog slabih rezultata i nezavidnog položaja u kome se nalazi FK Sloboda danas je na ogradi pomoćnog stadiona Tušanj postavljena parola: “Igrači i pi*ke iz kliba idite u 3 lijepe skupa – UPRAVA NAPOLJE” – poručili su najvatreniji navijači FK Sloboda. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,