Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Fudbaleri Slobode spremni za utakmicu protiv Beitara

Preuzmite sliku

Ekipa tuzlanske Slobode večeras od 18:45 sati na stadionu Teddy u Jerusalemu igra revanš utakmicu u okviru 1. pretkola Evropa lige protiv Beitara.

Kako saznajemo put preko od Sarajeva preko Istanbula i Tel Aviva, do Jerusalema prošao je u odličnoj atmosferi bez ikakvih problema.

Odmah nakon kraće pauze po dolasku u hotel jučer u poslijepodnevnim satima fudbaleri Slobode odradili su nešto laganiji trening što je ujedno bila i posljednja priprema pred današnji meč.

Zdravstveni bilten svih igrača je odličan, dok Musemić jedino ima dilemu hoće li od prve minute zaigrati Damir Mehidić ili Mladen Veselinović.

Također je održana i press konferencija na kojoj je trener Beitara Ran Ben Shimon izjavio kako će njegov tim igrati protiv kvalitetne ekipe što zahtjva dosta strpljenja tokom susreta.

Naša prednost je domaći teren i naši navijači na tribinama koji će nam biti dodatna snaga. Vjerujemo u dobar rezultat i slavlje na kraju” kazao je Shimon.

Optimizima ne nedostaje ni u taboru Crveno-crnih gdje vjeruju da mogu pružiti kvalitetnu fudbalsku predstavu i na kraju izboriti rezultat koji Slobodu vodi u naredni krug takmičenja.

Za sada još uvijek nema zvaničnih informacija hoće li se susret između Slobode i Beitara biti moguće pratiti uživo putem interneta. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje