Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Fudbaleri Slobode posjetili prostorije UG “Prijatelji FK Sloboda” (FOTO)

Preuzmite sliku

Nakon današnjeg treninga fudbaleri Slobode posjetili su prostorije UG “Prijatelji FK Sloboda” Tuzla i tom prilikom se zahvalili članovima ovog Udruženja na konstantnoj podršci koju pružaju klubu iz Rudarske br. 2.

Kapiten tima Perica Ivetić je kazao kako Sloboda može biti ponosna što u Tuzli egzistira jedno udruženje koje se zove Prijatelji FK Sloboda.

“Druženje fudbalera i članova UG “Prijatelji FK Sloboda” će postati jedna mala tradicija i moji saigrači i ja kad god budemo imali priliku doći ćemo ovdje među ljude koji iskreno vole i pomažu Slobodu u skladu sa svojim kapacitetima i mogućnostima. Naše je da u svakoj utakmici pružimo maksimum na terenu i pokušamo pobijediti, tako će biti i u subotu. Pozivam sve navijače Slobode da nas podrže protiv Čelika jer nam je ta utakmica jako bitna” kazao je kapiten FK Sloboda Tuzla Perica Ivetić.

Osim fudbalskih tema koji su neizbježne “novajlije” u dresu Slobode raspitivali se o tome gdje se u Tuzli jedu najbolji ćevapi.

Član Udruženja “Prijatelji FK Sloboda” Tuzla Damir Sinanović zahvalio se igračima Slobode na posjeti i pozvao sve iskrene simpatizere Slobode da posjete prostorije Udruženja koje se nalazi u strogom centru grada na adresi Patriotske lige br. 4., također je i pozvao sve ljubitelje fudbala da subotu ispune Tušanj do posljednjeg mjesta. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje