Utorak, 23. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Fudbaleri Slobode posjetili Bosansku dolinu piramida s ciljem podizanja samopouzdanja

Preuzmite sliku

Nakon prošlosedmičnog neočekivanog poraza od Posušja, fudbalere Slobode očekuje susret 8. kola nogometne m:tel Premijer lige BiH.

Na Gradskom stadionu Doboj Kakanj Sloboda gostuje ekipi Igmana iz Konjica. Crveno-crni u ovaj susret ulaze motivisani sa željom da se iskupe navijačima za poraz prethodnog vikenda na domaćem terenu. Analizirali su utakmicu protiv Posušja, kao i svog sutrašnjeg protivnika, a dobrom igrom i maksimalnim angažmanom žele se kući vratiti sa pozitivnim rezultatom i bodovima.

  • “Očekuje nas jedna tvrda utakmica protiv dobrog protivnika. Idemo tamo da se nadigravamo. Vjerujemo da ćemo biti pravi i da ćemo donijeti tri boda u Tuzlu. Prošlu utakmicu smo izgubili i želimo taj utisak popraviti”, istakao je Kenan Delić fudbaler Slobode.

    Kako bi se što bolje pripremili za današnju utakmicu, izabranici Adnana Jahića put Doboja kod Kaknja uputili su se već u utorak, a do utakmice boravit će u Vitezu gdje će ujedno obaviti i posljednje pripreme pred utakmicu.

  • Na putu do Viteza, ekipa je posjetila i Bosansku dolinu piramida u Visokom. Saznali su dosta toga o ovom kompleksu, historiji piramida, a ovom zajedničkom posjetom cilj je dodatno podići samopouzdanje i atmosferu u timu.

    Šef stručnog štaba Adnan Jahić vraća se na klupu nakon odrađene suspenzije u prethodnom kolu zbog dobijena dva žuta, odnosno crvenog kartona, na utakmici u kojoj smo remizirali sa Sarajevom 1:1. Moći će računati na sve igrače osim povrijeđenog Erića.

    Utakmica između Igmana i Slobode na rasporedu je danas na Gradskom stadionu Doboj Kakanj sa početkom u 17:30 h.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje