Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Fudbaleri Slobode generalku igraju protiv Zvijezde iz Gradačca

Preuzmite sliku

Fudbaleri Slobode nakon povratka iz Medulina, pred nastavak sezone, odigrat će generalku protiv Zvijezde iz Gradačca. Susret će se odigrati u nedjelju, 12. februara, na stadionu Banja Ilidža u Gradačcu sa početkom u 14 sati.

Crveno-crni trenutno obavljaju glavni dio priprema u Medulinu, gdje su odigrali i tri prijateljska susreta u okviru Medulin Cupa. Nakon pobjede nad Bratstvom 3:1 na pomoćnom terenu stadiona Tušanj, na jugu Istre remizirali su sa Krupom 2:2 i Jarunom 1:1, dok su uvjerljivi bili protiv Kustošije 3:0.

Do povratka u Tuzlu prvotimci Slobode će odigrati još jednu prijateljsku utakmicu. Protivnik je Rudar iz Prijedora, a susret se igra u četvrtak u 15 sati.

Nakon utakmice tim Adnana Jahića vraća se u Tuzlu.

Pred početak proljetnog dijela prvenstva i nastavak Kup takmičenja, crveno-crni će imati generalnu provjeru protiv Zvijezde iz Gradačca čime će se i zvanično kompletirati pripremni period.

Sloboda u prvoj takmičarskoj utakmici u 2023. godini dočekuje Slogu Meridian u okviru 1/8 finala Kupa BiH, a istom protivniku gostuju u nastavku m:tel Premijer lige BiH.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,